luminavalaistus

9010novantadiecin kipsirakenteisiin integroitavat kehyksettömät (pyöreä) 4194 ja (kantikas) 4193 spottivalaisimet ovat alkaneet valloittaa myös Suomessa.

”En ole törmännyt aiemmin lähellekään näin matalaan, täysin integroitavaan spottiin, joka sopii myös kylpyhuoneisiin. Valaisimen kotelointiluokka on IP44 eli se on täysin roiskevesitiivis”, kertoo Lumina Valaistuksen Reijo Härkönen.

Erittäin pienellä alaslaskulla (kipsilevy 13 mm + koolaus 15 mm = 28 mm) saa nyt siis toteutettua tyylikkään valaistuksen, jossa huomio ei kiinnity valaisimeen. Valmiissa pinnoissa spotista jää näkyviin ainoastaan tyylikäs mattapintainen lasi, jonka pystyy siirtämään valaisimen rungon sisällä sivuun valonlähdettä vaihdettaessa.

”Matalan rakenteensa ansiosta valaisimen voisi asentaa myös seinäpintaan. Ympäristöön sulautuvuus antaa enemmän tilaa muulle muotoilulle ja suunnittelulle. Juuri tästä syystä tämä vaihtoehto on nyt kovin kysyttyä”, Härkönen summaa.

9010novantadiecin hengästyttävän uutuuden valotehot sijoittuvat välille 800–4660 lumenia. Valaisimen ainutlaatuisen patentoidun rakenteen johdosta lämpö johdetaan valaisimesta ulos alumiinisen alustan kautta.

Hämmästyttävää:

·        valmiina spotista näkyviin jää vain tyylikäs mattapintainen lasi

·        kipsilevyn alle vain 15 mm koolaus

·        soveltuu asennettavaksi myös seinään matalan rakenteensa ansiosta

·        laaja valokeila, joten spotit soveltuvat hyvin peilivaloiksi myös ammattikäyttöön esim.  parturikampaamoihin.

·        valotehot ovat mallista riippuen 800–4660 lumenia. 


Kysy lisää asiakaspalvelu@luminavalaistus.fi.

Ostoskorisi on tyhjä