luminavalaistus

Julkaistu 19.4.2018

Epäsuoraa valoa koteihin!

Tutkimusten mukaan ihmiset suosivat epäsuorasti valaistuja ympäristöjä, koska he kokevat ne miellyttävämmiksi oleskella. Epäsuoravalaistus saa tilat näyttämään kirkkaammilta ja lisää tilan tuntua selvästi. Epäsuoravalaistus rasittaa silmiä huomattavasti vähemmän kuin suora valaistus. Kun ihmisen silmät joutuvat jatkuvasti sopeutumaan nopeisiin valonmäärän muutoksiin tai vaihteleviin valon lähteiden etäisyyksiin, seuraa tästä silmien rasittumista, päänsärkyä, stressiä, väsymistä ja monia muita oireita.

Tästä syystä epäsuoraa valaistusta on alettu käyttää enemmän valaistusratkaisuna julkisten tilojen ja toimistorakennuksien ohella myös asuinrakennuksissa. Tunnelman luomisen ja miellyttävyyden lisäksi epäsuoralla valaistuksella korostetaan arkkitehtuurisia designpiirteitä erilaisissa tiloissa muita valaisuratkaisuja tehokkaammin.

Kun koteja ja toimistoja suunnitellaan nykyisin viihtyminen ja terveyshyödyt tärkeyslistan kärkipaikoilla, on täysin perusteltua ajatella valoakin epäsuorasti.

Toteutat epäsuoran valaistuksen täysin integroitavilla metalliprofiileillamme myös kaareviin rakenteisiin vain 13 mm rakenteen alas laskulla. Saat aina siistin lopputuloksen ja merkittävät säästöt työajassa sekä rakennusmateriaalissa.

Tuotteet epäsuoraan valaistukseen täältä!

Kysy lisää asiakaspalvelu@luminavalaistus.fi


Ostoskorisi on tyhjä